Esports

El Cambrils Club Hoquei 2010-2011 es presenta davant de la seva afició amb onze equips

Per Redacció

Foto de família de tots els jugadors de les diferents categories del Cambrils Club Hoquei

Ahir dimarts al vespre al Palau Municipal d'Esports, el Cambrils Club Hoquei es presentava davant de la seva afició en un acte molt familiar que finalitzava amb un partit amistós del primer equip del club contra l'AE Montblanc. Aquest partit tancava els partits de pretemporada amb un resultat contundent de 8 a 1 a favor dels cambrilencs.

L'acte de presentació es va iniciar amb la desfilada de la categoria d'escola –amb els més petits de l'entitat– fins arribar a la categoria sènior de 1a Catalana. El club compta enguany amb 94 jugadors distribuïts en un total de 11 equips –escola/iniciació amb 15 jugadors, pre-benjamí iniciació amb 7 jugadors, pre-benjamí "A" amb 7 jugadors, pre-benjamí "B" amb 7 més, benjamí amb 6 jugadors, aleví amb 10 jugadors, infantil amb 11 més, juvenil amb 5, júnior amb 7 jugadors, l'equip de 2a Catalana amb 9 integrants i l'equip de 1a Catalana amb 10. La novetat principal del club és la creació de l'equip de 2a Catalana que dóna l'oportunitat de seguir practicant l'esport de l'hoquei a Cambril als jugadors júniors del club de la passada temporada.

Novetats de l'equip sènior de 1a Catalana

En quant a les novetats de l'equip sènior de la 1a Catalana cal destacar la incorporació de tres nous efectius, Marc Bullich i Robert Martínez procedents del CP Vilaseca i de l'exjugador de la base del Cambrils, el porter David Barriche, que en les darreres temporades va jugar al CN Reus Ploms. En clau de novetats també cal afegir la repesca "in extremis" de dos jugadors de la passada temporada que han decidit continuar una temporada més practicant l'hoquei a nivell competitiu, com són el Jordi Franch i el Dani Libiano. Per últim, remarcar que el Cambrils CH estrena nova equipació i protocinadors per a tota l'entitat. El nou equipament recupera els color blau en dues tonalitats, que li dóna una imatge més actual i vistosa. Pel que fa a l'esponsorització, l'empresa nàutica Hnos. Berga, deixa pas a Nou Hàbitat Mediterrània, S.L. i Trans-Agrícola Jordi Vidal que seran els esponsors del club per la recent iniciada temporada.

Comenta aquest article