Les aigües cambrilenques acullen el campionat de Catalunya de la classe 420 de vela que acabarà el proper cap de setmana

Cambrils va acollir aquest cap de setmana el campionat de Catalunya de classe 420 de vela

El passat cap de setmana, 18 i 19 de setembre, es va iniciar el campionat de Catalunya de la classe 420 de vela, organitzat pel Club Nàutic Cambrils. En aquest primer cap de setmana de competició, l'embarcació patronejada pels juvenils Jordi Xammar i Joan Herp, representants del Club Nàutic Masnou, són els líderes virtuals d'aquest campionat que s'està disputant en aigües cambrilenques. Aquest, que finalitzarà el proper cap de setmana del 25 i 26 de setembre, acull als millors regatistes de Catalunya de la classe 420. Els segons classificats virtuals són els representants del Club Nàutic Balís, els germans David i Àlex Charles, a molt poca distància del duo femení format per Irina i Carla Cendrera, també integrants del Club Nàutic Balís. Els actuals líders de la classificació, Xammar i Herp, venen de confirmar el seu excel·lent estat de forma després de proclamar-se campions d'Espanya absoluts de la categoria 420 el passat mes d'abril.

32 embarcacions d'arreu de Catalunya i de Murcia

La regata disputada el passat cap de setmana va comptar amb la participació de més de 32 embarcacions procedents de diferents punts de Catalunya i de Murcia. Al llarg de les dues jornades de dissabte i de divendres es van poder realitzar les sis proves previstes, de les dotze que conformen el campionat. El dissabte, el vent va anar variant dels 4 als 9 nusos i el diumenge va arribar fins als 15 nusos.

El campionat de Catalunya de 420 consta de dotze proves i és considerada la prova més important a nivell català de la classe. El diumenge dia 26 a partir de les 16 hores s'entregarà el trofeu al guanyador.