Cultura

S'obre el termini per que els artistes locals presentin sol·licituds per exposar a les sales municipals

Per Redacció

Laura Mestres va ser una de les artistes locals que va exposar a l'espai El Pati el 2009

Les sales d’art municipals de Cambrils, Àmbits i Espai el Pati, obren un any més les seves portes a tots aquells artistes que desitgin mostrar la seva obra de manera gratuïta. Aquelles persones interessades poden presentar la seva sol·licitud a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (als baixos de l’Ajuntament) fins al 29 d’octubre. El Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils, un any més, convoca el període de cessió dels espais municipals d’exposició per a tots aquells artistes que ho sol·licitin. La iniciativa segueix la línia de fomentar la creació artística i cultural a la ciutat, així com promocionar-la i crear hàbits artístics entre la població.

Per a poder exhibir, cal presentar una sol·licitud amb una instància, un currículum de l’autor, un mínim de 10 fotografies recents de la composició indicant les dimensions de l’obra i el títol de l’exposició que es presenta. En relació al material, s’ha d’adjuntar, preferiblement, en format digital (CD, DVD o llapis de memòria USB), a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de dilluns a dijous de 8:30 a 18:00 hores i divendres de 8:30 a 14:00 hores.

Les propostes seleccionades seran incloses dins del calendari cultural i comptaran amb l’assessorament de professionals del món artístic. Tota la informació pot trobar-se al web municipal, dins de l’apartat ciutat cultural, secció equipaments municipals, part sales d’exposicions. També, trucant al Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils al 977.36.84.84.


Comenta aquest article