La categoria Sènior Femení de Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils es proclamen campiones de la Lliga Catalana

Les noies cambrilenques, en la primera posició del pòdium, el passat diumenge a Colera

Aquest passat diumenge, 19 de setembre, es va celebrar a Colera (Alt Empordà) la 7a i darrera regata de la VIII Lliga Catalana de Llaguts. La jornada a la badia natural de Colera es va iniciar amb moderat vent de tramuntana que amb el pas de les hores va anar minvant tot i que algunes ratxes van dificultar les regates.

Classificacions

Pel que fa als resultats de cadascuna de les categories van ser els següents: a la categoria sènior femení, va saltar la sorpresa a la crono, ja que la tripulació Cambrils A, no es va poder classificar per a la Final A, i per tant, es va quedar per primer cop a la temporada fora del pòdium, aconseguint, finalment, la 5a posició final. Aquest resultat però, va ser suficient per poder proclamar-se campiones de la Lliga Catalana per davant de CR Xon’s Empuriabrava i CN Bétulo. En canvi, la tripulació Cambrils B, després d’una excel·lent crono en la que van fer el millor temps, van assolir la 2a posició final d’aquesta regata per darrera de CR Xon’s Empuriabrava. Amb aquest resultat, ha finalitzat la lliga en una meritòria 4a posició final.

A la categoria sènior masculí, la tripulació cambrilenca no va poder fer una bona crono, i un cop més, no va poder entrar a la Final A. Tot i així, a la Final B, es va imposar amb autoritat a CR Santa Cristina i CR Pescadors, assolint la 5a posició final de la regata. Amb aquest resultat, els cambrilencs finalitzen la Lliga en la 6a posició de la 1a divisió en la que el campió ha estat CR Xon’s Empuriabrava. A la categoria veterà femení, la tripulació cambrilenca no va poder classificar-se per a la final al finalitzar en 5a posició a la crono, a només  34 centèssimes de CN Premià, i per tant, va aconseguir la mateixa posició final. Amb aquest resultat, les cambrilenques han finalitzat en la 4a posició de la classificació general mentre que ABM Torredembarra s’han proclamat campiones.

Finalment, a la categoria veterà masculí, la tripulació Cambrils A no va poder classificar-se per a les finals i la Cambrils B, després d’un molt bon 5è millor temps a la crono, va mantenir aquesta posició a l’imposar-se a la Final B, per davant de Capgrossos de Mataró, CN Premià i CN Bétulo. A la classificació general, Cambrils A ha finalitzat en 5a posició, i la Cambrils B, en 6a. La primera posició ha estat per C Natació Badalona, seguit de CR Arenys.

Lliga de Muletes

El diumenge anterior, el 12 de setembre, a Deltebre (Baix Ebre), es va disputar la darrera Regata de Muletes de la VI Lliga de Muletes. En aquesta competició, el club cambrilenc hi va participar amb en la categoria Sènior Masculí i Sènior Femení. Cal destacar que la tripulació femenina va aconseguir la 2a posició per darrera de AE Xino-Xano de Deltebre i a la classificació general, va ocupar idèntica posició. Per la seva part, el sènior masculí, va acabar en 5a posició final.

Campionat de Catalunya

Aquest cap de setmana, 25 i 26 de setembre, se celebra el Campionat de Catalunya de Llagut Català a Deltebre (Baix Ebre). Amb aquest campionat, finalitza la temporada de competició de rem de banc fix a Catalunya. Els cambrilencs participaran en aquest campionat en 6 categories i aspiren a poder diversos pòdiums.