El ciclista cambrilenc Alejandro Sánchez queda cinquè a la prova de Blanes de la Copa Catalana

Un moment de la prova de ciclisme de la Copa Catalana disputada a Blanes

El passat 19 de setembre es va disputar a la localitat de Blanes una nova prova de la Copa Catalana. El ciclista cambrilenc Alejandro Sánchez hi va prendre part en la categoria d'alevins de segon any. En la seva prova, els corredors van haver de donar deu voltes a un circuit d'1,2 quilòmetres de recorregut. La sortida va ser força lenta, però aviat es van iniciar els atacs als quals el cambrilenc va poder respondre. En un d'aquests però, Sánchez no va poder seguir el ritme i al final va entrar a la línia de meta en cinquena posició.

La propera prova i darrera de l'any 2010 tindrà lloc aquest diumenge 26 de setembre a la localitat de Vilanova i la Geltrú, en un circuit amb força complicat i dur.