Esports

Victòria del Vilafortuny en camp contrari, derrota del FC Cambrils a casa i empats pel Cambrils Unió i el Marina

Per Redacció

Un moment del partit entre el FC Cambrils i el Calafell, ahir a la tarda

Primera territorial

FC Cambrils  1 -
Calafell 2

Derrota per la mínima del Cambrils a casa per 1 a 2 davant del Calafell. El partit va estar marcat per les nombroses baixes dels cambrilencs, amb set jugadors lesionats i dos jugadors més sancionats. Amb aquest panorama, l’entrenador cambrilenc només va poder realitzar un canvi, ja que Manu era l’únic jugador suplent a la banqueta que no tenia cap lesió. L’equip visitant va avançar-se en el marcador en el minut 29 de la primera part, fent gala d’un joc de contraatac que el Cambrils no va saber contrarestar. El Calafell va aprofitar les poques ocasions que va tenir i en la segona part, concretament en el minut 69, posava el 0 a 2 en el marcador que feia molt complicada la remuntada cambrilenca. En el minut 80 de partit, arribava l’únic gol local després d’una jugada de carambola. Una pilota alta centrada pel jugador del Cambrils, Pedro, que no duia gens de perill va ser rebutjada per un defensa del Calafell, just quan el porter també anava a rebutjar-la. La mala entesa entre els dos jugadors va fer que la pilota sortís rebotada i entrés a la pròpia porteria. Amb aquesta derrota, el Cambrils suma 4 punts en tres partits i se situa desè a la classificació. La propera jornada jugarà al camp del Valls.

Torredembarra  1 - Cambrils Unió  1

El Cambrils Unió va treure un empat de la seva visita al camp del Torredembarra. El partit va ser força disputat i els dos equips van oferir un joc amb moltes oportunitats. La primera part però va acabar-se amb empat a zero, tot i que els locals van poder marxar al descans amb més d’un gol. Pocs minuts després de la represa, en el minut 51, el Torredembarra s’avançava en el marcador després d’aprofitar una sacada de córner. Arran d’aquest primer gol, el Cambrils Unió va dominar el partit i fruit del seu joc va arribar la recompensa, deu minuts després, amb un bon gol d’Oribe després de finalitzar una jugada de combinació entre tota la davantera cambrilenca. Amb aquest empat, el Cambrils Unió suma un punt de dos partits jugats i està situat en la catorzena posició. El proper partit es disputarà a casa contra el Camp Clar.

Tercera Territorial  

Almoster  1 - Marina 1    

El Marina va deixar-se dos punts en el seu enfrontament davant l’Almoster, contra el que va empatar a un. La primera part del partit va acabar amb empat a zero, i els gols no van arribar fins ben entrada la segona part. Els locals es van avançar en el marcador al minut 70, tot i que deu minuts després, al minut 80, el Marina aconseguia l'empat a u amb un gol obra de Raúl.
Tot i aquest empat, el Marina segueix a la part alta de la classificació i ocupa la tercera posició amb 7 punts aconseguits en tres partits. El Marina jugarà la propera jornada a casa davant la Pobla de Mafumet, actual segon classificat amb tres victòries en tres partits.

Vimbodí  2Vilafortuny  5

Contundent victòria del Vilafortuny al camp del Vimbodí, en un partit en el qual es van marcar un total de set gols. El Vilafortuny es va mostrar molt superior a l'equip local i al final de la primera part ja dominava còmodament el marcador per 0 a 4, amb gols d'Ivan, Juan Luis, Sergio i Aleix. En la represa del partit, els locals van retallar distàncies marcant el seu primer gol, tot i que poc després Gonzalo del Vilafortuny feia el cinquè pel seu equip. A falta de tres minuts pel final del temps reglamentari, el Vimbodí marcava de nou fent el definitiu 2 a 5.
Aquesta és la primera victòria de la temporada pel Vilafortuny després de dues derrotes consecutives. El Vilafortuny se situa a la dotzena posició i la propera jornada rebrà la visita de l'Almoster.

Un jugador del Cambrils llançant a cistella, en el partit d'ahir davant de l'AEC Collblanc

Bàsquet

CB Cambrils  79- AEC Collblanc  58 

Nova victòria de la temporada pel Cambrils en el segon partit de lliga i primer que es disputava al Palau Municipal d'Esports. El partit es va jugar ahir diumenge al migdia i va ser dominat de principi a fi per a l'equip local, fet que es va plasmar en el resultat final de 79 a 58.
El primer període ja es tancava amb un aclaparador de 24 a 9, amb un bon joc d'atac i en defensa i un gran domini del rebot per part local. La segona part va seguir amb la mateixa tònica, tot i que els visitants van augmentar la seva intensitat. No obstant, el marcador al descans era un clar 43 a 23 pels cambrilencs. En la represa, i fruit de la relaxació del marcador, els visitants van pressionar molt més i van anotar un parcial de 14 a 22. Cal destacar que aquest període va estar marcat per les nombroses faltes personals per ambdues bandes. Les diferències al final del tercer període es van quedar en 12 punts, 57 a 45. El darrer quart va estar marcat per les nombroses faltes personals i per l'encert anotador dels locals. Finalment, victòria còmoda per 21 punts.
El CB Cambrils jugarà el proper partit a la pista del Joventut l'Hospitalet.

Hoquei

Cambrils CH 2 - CP Vilafranca B 4

Primera derrota de la temporada pel Cambrils Club d'Hoquei que va perdre el partit d'aquest passat dissabte a la tarda, a casa, contra el segon equip del Vilafranca. El partit va ser força igualat fins que a poc del final hi va haver una jugada decisiva en la que, amb el marcador de 2 a 3, l'àrbitre no va donar per bo un gol del Cambrils que hauria suposat l'empat. Poc després d'aquesta discutida jugada el Vilafranca va sentenciar el partit amb un altre gol que deixava el definitiu 2 a 4 al marcador.
La propera setmana el Cambrils CH jugarà a la pista del Cerdanyola CH.

Comenta aquest article