L'Escola d'Hoteleria signa un conveni amb la Càmara Arrossera del Montsià per promocionar el seu producte
Francisco Bayo, director general de la Càmara Arrossera del Montsià, Carme M. Duch, directora del centre, Miquel Fàbregas, president de l'empresa i Carlos Varona, el director comercial, ahir durant la signatura del conveni de col·laboració |
L'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils va signar ahir amb la Càmara Arrossera del Montsià un conveni de col·laboració per promocionar a l'escola i entre els alumnes el producte estrella d'aquesta empresa: l'arròs. Tal com van explicar ahir tant la directora del centre, Carme M. Duch, i el president de la Càmara, Miquel Fàbregas, aquest acord permetrà que els estudiants de cuina, "que són els futurs cuiners dels restaurants del territori, puguin promocionar aquest producte de qualitat del nostre territori a tots els seus clients". Segons va explicar Fàbregas, l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils havia de ser la seva primera parada per tal de donar a conèixer aquest producte, que ha estat millorat gràcies als darrers estudis que permeten una millor qualitat de l'arròs.
"A casa nostra, a les comarques de Tarragona, hi ha molts bons productes amb molta bona qualitat, i això ho han de saber transmetre els cuiners als seus clients. L'objectiu és de futur, de que els alumnes coneguin bé aquest arròs", manifestava el president de la Càmara. Per la seva banda, la directora de l'escola apuntava que la Càmara subministrarà l'arròs perquè després pugui ser elaborat i promocionat pels alumnes. També, Duch va voler aprofitar l'ocasió per convidar personalment a la Càmara Arrossera del Montsià a participar a les properes Jornades Gastronòmiques Turístiques, que tindran lloc al febrer, una invitació que els directius de l'empresa no van poder declinar.