Informació general

El Mediterrani inicia la temporada amb confiança després de la victòria del darrer partit de pretemporada

L’últim partit de la pretemporada servirà al CFS Mediterrani G. Sirvent per afrontar amb confiança l’inici de la lliga, que tindrà lloc a la pista del Can Vicenç el proper dissabte. El resultat de 5 a 7 contra el Miami F.S. demostra una superioritat guanyada al terreny de joc. A la primera part, el Mediterrani va tenir més possessió de pilota, un fet que va aprofitar per realitzar jugades elaborades i intentar batre així la porteria del Miami. Per la seva part, l'equip local desplegava un joc molt més directe e incisiu. Fruit de dues errades dels visitants cambrilencs, el Miami aconseguia els dos primers gols. Durant aquests minuts el Mediterrani es va mostrar nerviós i sense paciència en l'elaboració de les jugades, una situació que l’obligava a replegar-se contínuament per defensar la porteria.

Ja a la segona part els gols anaven arribant a una porteria i a l’altra, unes vegades com a conseqüència dels encerts propis i unes altres vegades per errades del contrari. Per part del Mediterrani, cal destacar una certa manca d’atenció a l’hora de defensar alguns moments el partit. Pel que fa a aspectes positius, la diversitat de maneres en què es van aconseguir els gols, fa pensar en una riquesa tàctica important. Això, juntament amb el fet que els gols han estat prou repartits, dóna esperances al club, esperant que enguany l'equip no passi els nervis viscuts en temporades anteriors a l’hora d’intentar mantenir la categoria.