El pilot cambrilenc Francesc Matamoros va quedar cinquè a la darrera prova de la Copa Catalana de Supermotard

El pilot cambrilenc Francesc Matamoros durant la prova

El pilot cambrilenc Francesc Matamoros de l'equip de competició motociclista cambrilenc Astro's va participar el passat 5 de setembre en una nova prova de la Copa Catalana de Supermotard. Concretament, es tractava de la sisena prova del campionat, la qual va disputar-se a la localitat de Móra d'Ebre. En la seva categoria, la SM Fun 2, Francesc Matamoros va quallar una molt bona actuació i va quedar en cinquena posició. El cambrilenc està situat en l'onzena posició de la classificació general i la següent prova tindrà lloc a Vic, el proper mes de novembre.

L'equip motociclista cambrilenc Astro's està format per quatre pilots i un mecànic. Dos dels pilots són joves promeses com Michael Parra, que competeix en la categoria de Promovelocitat de 50 cc i el cambrilenc Xavier Maza, de 10 anys d'edat, que disputa proves de Promovelocitat 70 cc. Els altres dos pilots de l'equip són Francesc Matamoros que està competint al campionat de Supermotard i Enric Badia que participa en les proves d'Extreme 1000 cc. Com a cap d'equip i mecànic està el cambrilenc Rafel Montané. Les motos de l'equip són de Motos Badia.