Esports

Finalitza el Campionat de Catalunya 420 de vela organitzat pel Club Nàutic Cambrils

Per Redacció

Foto dels sis regatistes que van pujar al podi, juntament amb el president de la Federació

L'embarcació patronejada pels juvenils Jordi Xammar i Joan Herp, representants del Club Nàutic Masnou, són els guanyadors del Campionat de Catalunya de la classe 420 de vela, que es va disputar en aigües de Cambrils durant els dos darrers caps de setmana. El campionat, organitzat pel Club Nàutic Cambrils, va comptar amb la participació de 32 embarcacions procedents de Catalunya i Múrcia. Els segons classificats van ser els representants del Club Nàutic el Balís, els germans David i Àlex Charles, a molt poca distància del duet representant del Club Nàutic Salou, Fernando i Álvaro Urzaiz. En la categoria femenina, la victòria va ser per a Bárbara Cornudella i Sara López, del Club Nàutic el Balís.

Per a Tete Sabaté, director esportiu del Club Nàutic Cambrils, la valoració dels dos caps de setmana ha estat "molt positiva. S'han pogut disputar les 12 proves previstes tot i les condicions atmosfèriques difícils, amb vents inestables amb intensitat mitja i alta, arribant fins als 28 nusos". No obstant tot, des del Club Nàutic es mostren "satisfets per l'alt nivell de competició i d'organització".

Per la seva banda, el president de la Federació Catalana de Vela, Gerard Esteva, que juntament amb el gerent del Club Nàutic Cambrils, Fabián Escudé, van ser els encarregats de concedir els premis, va destacar el nivell d'excel·lència organitzativa del Club Nàutic i va assenyalar que "quan es treballa dur, els resultats arriben i se superen els objectius". Esteva també va apuntar el bon moment esportiu del Club i va felicitar tots els representats i regatistes "que de ben segur lluitaran per una medalla a Río 2016".

Les dues guanyadores de la classificació femenina, juntament amb el president de la Federació i del gerent del Club Nàutic Cambrils, Fabián Escudé

Comenta aquest article