Esports

Els ciclistes Alejandro Sánchez i Edgar Curto finalitzen la darrera prova de la temporada amb una sisena posició

Per Redacció

El ciclista Alejandro Sánchez en un moment de la prova del passat diumenge a Vilanova

El passat diumenge, 26 de setembre, es va celebrar la darrera prova de la temporada de ciclisme per carretera a la ciutat de Vilanova i la Geltrú, en la que van participar els ciclistes cambrilencs Alejandro Sánchez i Edgar Curto. El primer d'ells va haver de fer 12 voltes a un circuit bastant més dur i més llarg que el de l'any passat, doncs cada temporada es va complicant més la competició. La sortida va ser molt controlada pero de seguida van venir els atacs. A la tercera volta, Álex també ho va intentar i va anar destacant uns metres, anant en solitari durant sis voltes. Finalment, l'escapada es va veure frustrada ja que els seus contrincants van aconseguir arribar a l'Álex, fent que el cambrilenc entrés a meta en sisena posició.

A aquesta temporada, que ha estat prou bona pel cambrilenc, se li ha de sumar que també s'ha convertit en campió provincial i subcampió de Catalunya en la categoria d'alevins de segon any. Per la seva banda, Edgar Curto, que només corre una categoria per sota d'ell, amb els alevins de primer any, també va aconseguir ser campió provincial i tercer classificat al Campionat de Catalunya.

En la darrera prova del campionat, l'Edgar havia de donar vuit voltes al mateix circuit urbà. En el transcurs de la carrera entre la segona i la sisena volta, l'Edgar va llançar una sèrie d'atacs, amb els que va aconseguir distanciar-se una metres juny amb un altre corredor, però finalment no aconseguien el seu objectiu, doncs continuaven atrapats pel grup. Finalment el cambrilenc es va presentar en meta en sisena posició.

Edgar Curto, a l'esquerra, a punt d'iniciar la seva carrera a la població de Vilanova

Comenta aquest article