Societat

Vehicles amb més de 25 anys d'antiguitat competeixen a Cambrils en la V edició del Ral·li Clàssic de Regularitat

Per Redacció

Els vehicles es van agrupar a la rambla del Regueral abans de la seva sortida, el dissabte a la tarda

L’Escuderia Costa Daurada, amb la col·laboració del Patronat Municipal de Turisme de Cambrils, va organitzar aquest passat dissabte una nova edició del Clàssic Cambrils de Regularitat. Aquesta especialitat de Regularitat destaca perquè els participants condueixen vehicles de més de 25 anys d’antiguitat, tant motocicletes com cotxes, i han de seguir unes mitjanes que imposa l’organització, posant punts de control secrets en el recorregut, per tal de determinar si el participant respecta les mitjanes imposades o no. Aquestes mitjanes poden ser baixes, mitges o altes, segons el recorregut. Segons els organitzadors, aquestes mitjanes sempre s’intenta posar-les una mica al límit per tal de veure fins a quin punt poden arribar a quadrar els temps.

Un total de 34 vehicles participants

En aquesta edició, en la que van participar un total de 34 vehicles, es va preparar un recorregut pel cor del Priorat, on a més de fer els mítics trams del Ral·li de Catalunya, va incorporar trams que encara no s'havien fet mai. La base del Clàssic de Regularitat va tenir lloc a l'Hotel Mònica de Cambrils, que és on els participants formalitzaven les Verificacions administratives i també va ser l’escenari de l’entrega de premis, que es va fer durant el sopar d'aquella mateixa nit.

La Rambla del Regueral de Cambrils va ser, però, l'escenari de la sortida i arribada d'aquesta cinquena edició del Clàssic Cambrils. A les 4 de la tarda va prendre la sortida la primera motocicleta del ral·li, d'un total de quatre, i després ja va ser el torn dels cotxes. Els vehicles, durant el seu recorregut pel Priorat, van haver de fer una aturada a la Vilella Baixa, prevista al voltant de les 18.35h, reprenent-se la sortida a les 19.20h, per tal de fer la segona secció de nit. Així es van poder tornar a veure les "fanalades" muntades en els cotxes per afrontar els dos darrers trams de regularitat abans d'arribar de nou a Cambrils, al voltant de les 21h.

Comenta aquest article