Esports

El Cambrils Unió empata a casa amb arbitratge polèmic mentre que el FC Cambrils perd al camp del líder

Per Redacció

Futbol

Primera Territorial
La jugada clau del partit del passat dissabte. El porter del Camp Clar fa caure el davanter del Cambrils Unió i l'àrbitre assenyala penal i targeta groga al porter i no l'expulsa tot i el clar penal i ser el darrer jugador entre la porteria i el davanter



Cambrils Unió 2 - Camp Clar 2

L'àrbitre del partit, el senyor Pombo Chorto, va ser el trist protagonista d'un partit que el Cambrils Unió havia encarrilat força bé des de poc abans de la mitja part. Les decisions més controvertides de l'àrbitre van venir a partir del minut 70 de partit quan va assenyalar penal a favor del Cambrils Unió en una jugada en que el porter visitant havia fet caure el davanter cambrilenc dins l'àrea quan ja estava a punt de xutar a porteria. L'àrbitre no va expulsar el porter i només li va ensenyar la targeta groga. Simón va transformar el penal que significava el 2 a 1. Però pràcticament a la següent jugada el Camp Clar va marcar el gol de l'empat i el porter del Cambrils va sortir disparat en direcció al linier per a reclamar la validesa de la jugada. L'àrbitre no s'ho va pensar gens i va ensenyar targeta groga al porter i com que era la segona que veia el va expulsar. El Cambrils Unió ja havia fet tots els canvis possibles i un defensa es va haver de posar sota els pals. Però no es va acabar aquí el xou de l'àrbitre ja que va expulsar amb vermella directe a Simón per fer comentaris dins el camp. El Cambrils Unió va acabar amb nou jugadors i defensant aferrissadament l'empat en un partit que, a més, es va allargar 10 minuts per sobre del temps reglamentari. Cal dir que el Camp Clar s'havia avançat al marcador al minut 23 de partit i que el Cambrils Unió havia empatat a la darrera jugada de la primera part amb un gol d'Oribe. la segona part, els locals havien començat amb força i amb un joc creixent davant un Camp Clar que s'havia anat endarrerint.
La propera setmana el Cambrils Unió jugarà al camp del Nàstic B.

UE Valls 1 - FC Cambrils 0

Un FC Cambrils amb moltes baixes es va plantar al camp del líder per mirar d'aguantar i obtenir algun resultat positiu. El FC Cambrils portava tres jugadors del filial Marina per afrontar aquest partit. El Valls va dominar el joc durant la primera part i va obtenir el gol del triomf, al minut 33 de partit. El FC Cambrils va pressionar al darrer tram del partit però sense obtenir cap resultat favorable.
La propera setmana el FC Cambrils jugarà a casa davant el Jesús i Maria.

Tercera Territorial

El jugador del Marina Ruben controla la pilota davant de dos jugadors de la Pobla de Mafumet en el partit disputat el passat dissabte a l'estadi municipal de futbol

Marina 1 - la Pobla de Mafumet 0


Victòria treballada del Marina que li serveix per a continuar al primer lloc de la classificació general. Ruben, el golejador de l'equip en aquest inici de temporada, va ser l'autor del gol al marcar en una jugada de frec a frec amb el porter visitant. Amb l'1 a 0 es va arribar a la mitja part. Al quart d'hora de la segona part, l'àrbitre va deixar el Marina amb un jugador menys. Els cambrilencs van defensar el resultat i els tres punts que, una jornada més, el mantenen líder.
La propera setmana el Marina jugarà al camp del Maspujols, el segon classificat.

un jugador del Vilafortuny i un de l'Almoster es disputen la pilota en el partit jugat ahir a l'estadi municipal de futbol

Vilafortuny 0 - Almoster 4


Una altra derrota contundent del Vilafortuny que ahir diumenge va perdre a casa davant l'Almoster per un rotund 0 a 4. A la mitja part es va arribar amb el resultat de 0 a 1. La resta de gols van anar caient a la segona part davant el conjunt cambrilenc, força febre en defensa i inoperant en atac.
El Vilafortuny jugarà la propera jornada al camp de la Pobla de Mafumet.

Bàsquet

CE Joventut L'Hospitalet 57 - CB Cambrils 70

Tercera victòria de la temporada per a l'equip sènior masculí A del CB Cambrils, que suma tres de tres. La bona ratxa de resultats d'aquest inici de lliga es va reflectir aquest passat dissabte en el segon desplaçament de la temporada, en aquesta ocasió, a la pista del CE Joventut de l'Hospitalet de Llobregat. En aquest partit, els cambrilencs van vèncer amb força comoditat a l'equip local per 13 punts de diferència. Amb aquest nou triomf, l'equip cambrilenc se situa a la part alta de la classificació, ja que tots els seus partits els ha saldat amb victòria, dos dels quals amb valor afegit, ja que han estat en camp contrari.
En la propera jornada, l'equip cambrilenc rebrà a casa la visita de La Selva A. El partit es jugarà el proper dissabte 9 d'octubre a les 20.30 hores al Palau Municipal d'Esports.

Hoquei

Cerdanyola del Vallès 5 - Cambrils CH 5

El Cambrils C.H. va jugar el partit corresponent a la 3a jornada de lliga a Cerdanyola del Vallès, ahir diumenge, en un horari poc habitual. El primer gol del partit va arribar després d'una pèrdua de pilota a mitja pista de l'últim defensor cambrilenc, que els locals van aprofitar per avançar-se en el marcador (1-0). La reacció visitant no es va fer esperar. Una pena màxima assenyalada pel col·legiat del partit, la va transformar el capità cambrilenc, Joan Roig, fent pujar l'empat al marcador (1-1). El marcador no es va tornar a moure fins al minut 12, i va venir d'una jugada ben trenada dels vallesans, que es van avançar de nou en el marcador (2-1), resultat amb el qual es va arribar al descans.
La segona part no podia començar pitjor pels interessos visitants. Una desafortunada jugada a dins de l'àrea del Cambrils ampliava el marcador local amb un gol en pròpia porta del cambrilenc Robert Martinez (3-1). Aquest marcador feia témer el pitjor, però uns minuts de gran joc cambrilenc van fer tornar l'emoció al partit. Un penal transformat pel capità Joan Roig va escurçar la diferència al marcador (3-2).
L'emoció al marcador va venir de nou de la mà del golejador del matí, Joan Roig, que amb el tercer gol del seu compte particular, posava l'empat (3-3). Els visitants capgiraven el marcador amb un gol del jove Marc Bullich (3-4), i un altre de Joan Roig (3-5), un resultat que feia pensar en la primera victòria de la temporada pels homes de Salva Franch. Però un desafortunat darrer minut de joc dels cambrilencs va deixar escapar una victòria que tenien gairebé al sac. Un penal molt rigorós assenyalat en contra del Cambrils va donar peu al 4-5, quan només falta un minut de partit, i per acabar d'adobar-ho, una jugada embolicada a l'àrea visitant la va aprofitar el Cerdanyola per empatar el partit amb el definitiu 5-5.
Dissabte vinent, el Cambrils tindrà una bona oportunitat per sumar la primera victòria de la temporada al rebre al Palau Municipal la visita del HC Montbui, que en les tres jornades encara no ha pogut sumar cap punt.

Futbol sala

Can Vicens La Pineda 2- CFS Mediterrani G. Sirvent 1

L'equip del Mediterrani, que milita a la Preferent Catalana del grup sisè, va iniciar la temporada al camp del Can Vicens FS aquest passat dissabte 2 d'octubre. L'equip cambrilenc no va poder treure un resultat positiu ja que va perdre per un ajustat 2 a 1, tot i que va mostrar una bona imatge en un partit molt igualat, en el qual l'empat hagués estat el resultat més just.
En els primers 15 minuts de joc, el Mediterrani es va mostrar com un equip molt seriós en defensa, dificultant que l'equip rival trobés espais per a crear perill. A més, el porter del Mediterrani Raúl –una de les noves incorporacions de l'equip per aquesta temporada– va evitar que els locals inauguressin el marcador en diverses ocasions. Per contra, el Mediterrani va aprofitar un dels nombrosos contracops que va tenir i va avançar-se en el marcador amb un gol de Fran. Tot i aquest bon resultat, en els darrers cinc minuts de la primera part, els jugadors de l'equip cambrilenc van perdre la concentració degut a algunes decisions arbitrals que els van perjudicar. La pressió dels jugadors de La Pineda i del públic local van condicionar algunes decisions arbitrals. El Can Vicens va aprofitar una errada en defensa de l'equip cambrilenc per marcar l'empat a 16 segons per arribar al descans.
En la represa, els jugadors del Mediterrani va tornar a mostrar-se molt seriosos en defensa fins que, novament la pressió dels jugadors i del públic local van tornar a descentrar els jugadors cambrilencs. Això va ser aprofitat per l'equip local per avançar-se en el marcador. A partir d'aquell moment, el Mediterrani va haver d'arriscar una mica més. Fins i tot, durant els últims dos minuts de partit van jugar amb el porter jugador per mirar d'empatar el partit. Van disposar de dues ocasions clares en superioritat numèrica i un doble penal, tot i que el marcador ja no es va moure.

Handbol

Jugada d'atac del CH Cambrils davant el Sant Miquel en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports

CH Cambrils 25 - CH Sant Miquel 29


Primer partit de la temporada i primera derrota del CH Cambrils en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports. El marcador va anar molt igualat durant bona part del partit amb un cert domini dels visitants. El Cambrils es va arribar a avançar per un gol quan ja s'estava disputant la segona part però els barcelonins van prémer l'accelerador i van aconseguir un avantatge insalvable. El partit es va acabar amb un 25 a 29 a favor del Sant Miquel.
La propera setmana el CH Cambrils jugarà a la pista de la Salle Bonanova.



Comenta aquest article