Esports

L'Escola de Karate Ken-Shin Kan Karate Do de Cambrils rep la visita de dos mestres karatekes xilens

Per Redacció

Alumnes de l'Escola de Karate Ken-Shin Kan Karate Do de Cambrils

L'Escola de Karate Ken-Shin-Kan Karate Do de Cambrils, que imparteix classes al Centre Cívic de Vilafortuny dins l'Associació Cultural de Vilafortuny va rebre durant els darrers quinze dies de setembre la visita de dues personalitats que es van traslladar des de Xile per impartir un seminari de Karate - Do.

Els mestres van ser, per una banda, Shihan Raúl Fernández De la Reguera (9è Dan), que és la màxima autoritat de l'Escola i per l'altra, el Sensei Leo Vergara (7è Dan). Els alumnes de l'Escola Ken-Shin-Kan de Cambrils, que tenen com a professor al Sensei Álvaro Ramos (6è Dan), van poder viure uns quinze dies molt intensos, durant els quals van rebre classes durant el matí i el vespre tant teòriques com pràctiques dels dos mestres assistents, així com ensenyances de tipus més espiritual sobre aquest art.

El passat dilluns dia 26 de setembre es va procedir a la cerimònia de graduació i se'ls hi va entregar a cadascun d'ells el cinturó corresponent al grau que havien aconseguit i un diploma oficial. Els alumnes que van passar de grau són: Sensei Álvaro Ramos (6è Dan), Daniel Caballero (3r Dan), Daniel Goncalves, (1r Dan), Micaela Recarey (cinturó marró), Andreu Rom, Nacho Raya i Arnau Arbós (cinturó morat), Esteban Massa (cinturó verd), Iván Larnaud (cinturó blau) i Santiago Goncalves (cinturó taronja).

Un moment d'un dels entrenaments, al centre cívic de Vilafortuny

Comenta aquest article