Cultura

El grup cambrilenc Toquem Fusta tancarà la seva gira Gravetat Zero a Vilaverd compartint escenari amb els Papagayo

Per Redacció

Els Toquem Fusta dalt de l'escenari del Festour, aquest passat 10 de setembre

El grup cambrilenc Toquem Fusta actuarà el proper 16 d'octubre a Vilaverd, al local de l'associació de veïns d'aquesta població de la Conca de Barberà, en el que serà el concert que tanca la gira Gravetat Zero. Aquest concert, que s'iniciarà a 2/4 de 12 de la nit, serà força especial per dos motius. L'un, perquè compartiran escenari amb el nou grup cambrilenc, els Papagayo, i l'altre, pel fet de fer-se a la població on durant els tres primers anys d'existència del grup hi tenien el seu local d'assaig.

Nova gravació la propera primavera

Un cop acabada la temporada d'estiu, en la qual el grup cambrilenc han anat presentant la seva darrera maqueta (Gravetat Zero, 2008) a diferents llocs del territori català, el grup es tancarà durant aquest hivern per poder preparar els nous temes que formaran part de la gravació que volen dur a terme durant la propera primavera. Aquesta gravació es preveu que inclogui temes nous així com algun tema dels antics i que encara no han tingut l'oportunitat de gravar-lo. Es preveu que aquest cd contingui entre 10 i 12 temes. Aquesta gravació es vol fer, segons han explicat els components del grup, "per un sentit d'evolució del grup. Busquem cada cop més la professionalitat del so. Volem que la nova gravació reflecteixi el moment que viu el grup". Cal recordar que els Toquem Fusta han actuat, darrerament, a la sala Razzmatazz de Barcelona, al festival Anden de Salou i al Festour de Cambrils, el passat 10 de setembre, conjuntament amb els Obrint Pas, Strombers, Kayo Malayo i Malakaton.
A part de la gravació del cd, el grup també està treballant en la incorporació d'un nou membre a la banda. També volen fer una reforma al local d'assaig així com elaborar nous productes de màrqueting del grup.

Seleccionat a l'Ebremusik

A banda d'això, els Toquem Fusta han estat seleccionats com a finalistes del concurs de música L'Ebremusik i figuraran al cd promocional del concurs.
L'actualitat del grup es pot seguir a www.toquemfusta.cat i també a www.myspace.com/toquemfusta així com al facebook del grup.

Comenta aquest article