Informació general

Cambrils participa en el Foodphoto Festival Internacional de la mà dels alumnes de l'Escola d'Hoteleria i Turisme

Per Redacció


Cambrils va ser present, el passat dijous 30 de setembre, en la primera jornada del primer Foodphoto Festival Internacional que s'està celebrant a la ciutat de Tarragona. Aquesta és una cita dedicada als professionals de la fotografia gastronòmica i els restaurados, en la qual s'intercanvien coneixements i experiències.

La fira, que s'allargarà fins el dimecres 6 d'octubre, ofereix diferents conferències, tallers i exposicions. Cambrils hi és present per mitjà dels alumnes de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils, els quals hi participen activament informant, acompanyant o ajudant als professionals de la fira. La restauració cambrilenca també ha estat representada al festival de la mà del xef cambrilenc Joan Bosch que va inaugurar la jornada de tallers del passat dijous, on el plat fort de la tarda va arribar amb el tàndem format per la reconeguda cuinera Carme Ruscadella i la fotògrafa Becky Lawton.

Tot i que les activitats del Foodphoto Festival Internacional finalitzen el proper dimecres, les diverses exposicions fotogràfiques dedicades a la gastronomia estaran obertes al públic a diversos espais de la ciutat de Tarragona fins el proper 17 d'octubre.

Comenta aquest article