Informació general

Les aigües cambrilenques tornaran a acollir la II edició de la Copa Catalana de J80

Un dels pòdiums del Trofeu A Bon Port, disputat aquest passat cap de setmana

El Club Nàutic Cambrils, per delegació de la Federació Catalana de Vela, organitza la II edició de la Copa Catalana de J80 els propers 9 i 10 d'octubre. Per aquesta segona edició, s'han inscrit 14 embarcacions, incrementant la participació de l'any passat. Els clubs nàutics de Barcelona, Garraf i Cambrils són els que aporten una major flota d'aquestes embarcacions. En l'edició de 2009, l'embarcació guanyadors va ser el 'Crocs', del Club Nàutic Barcelona. La II Copa Catalana de J80 sortirà demà dissabte a partir de les 12 del matí i s'han programat tres proves diàries. El diumenge a les 17.30h tindrà lloc la cloenda i entrega de premis en les instal·lacions del Club Nàutic Cambrils.

IV Trofeu A Bon Port

Cambrils va tornar a ser, aq
uest passat cap de setmana, l'escenari d'una competició nàutica. El IV Trofeu Cambrils A Bon Port de la classe Làser es va celebrar amb 59 regatistes inscrits de Catalunya i Sevilla, 35 en classe Radial i 24 en 4.7, batent el número de participants de l'edició anterior, que comptava amb 56 regatistes. Arturo Noguer, del Club Nàutic Balís va aconseguir el primer lloc en la classe Radial, mentre que Martí Llena, del Club Nàutic Garraf, guanyava en la categoria 4.7.

Els representants del Club Nàutic Cambrils van aconseguir una excel·lent classificació, destacant el cinquè lloc de Pau García, el sisè de Víctor Salvadó i el vuitè i onzè lloc per Pol Vila i Adrià Font en la classe Làser. En la categoria 4.7, Marc Oliva va obtenir un vuitè lloc, seguit per Pep Nogués. La baixa intensitat del vent va ser la tònica general del campionat durant els dos dies de regates. Només es van poder disputar dos proves per classe. Per a Tete Sabaté, director esportiu del Club Nàutic Cambrils, la valoració del campionat és "molt positiva tot i la manca de vent, ja que es va disputar una regata molt competitiva".