Informació general

La Coral Verge del Camí actuarà a l'Alguer i a una altra localitat de l'illa de Sardenya

Per Redacció

La Coral, acompanyada pels Tarragona Hot Trio, van actuar a la cripta aquest mes de juliol

Des d'avui divendres i fins el proper dimarts dia 12 d'octubre, la Coral Verge del Camí de Cambrils, participarà de l'activitat cultural de l'Alguer i rodalies amb dues actuacions a aquesta ciutat tant propera de l'illa de Sardenya. Per una banda, el primer concert serà el dissabte dia 9 a la vila d’Olmedo, concretament a les 20 hores a l'església parroquial d'aquesta localitat veïna de l’Alguer. El diumenge serà a l'església de Sant Francesc de l’Alguer on s'oferirà un concert a les 21 hores després de la missa que cada diumenge se celebra en llengua catalana.

Dues associacions musicals sardes s’han encarregat dels concerts així com les autoritats locals, que han coordinat l'estada. El grup cambrilenc desplaçarà 30 cantaires sota la direcció de Núria Ortoneda. El programa musical que presentarà als concerts tindrà com a protagonista principal la música tradicional catalana: La sardana de les monges, La dama de Mallorca, La filadora, El cant dels ocells, etc. Com és habitual en aquest tipus de sortides és realitzarà promoció de la nostra comarca amb material que ha estat cedit per la Diputació de Tarragona i l'Ajuntament de Cambrils.

Responsables de l'entitat confirmen que era una sortida molt esperada des de fa anys. Recordem que la Coral ha visitat en diferents ocasions l’estat italià, com per exemple l’any 1971 al Concurs de Gorizia i més recentment l’any 2008 amb concerts a Roma i a Ardea (Lazio). Per portar a terme tota aquesta activitat, l'entitat compta amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona i la Generalitat de Catalunya.

Comenta aquest article