Segona posició del cambrilenc Miquel Bertran a l'Ultra Trail Serra del Montsant

Pòdium de la prova Ultra Trail amb Miquel Bertran com a segon classificat

El cambrilenc Miquel Bertran passava per la línia de meta en segona posició a l'Ultra Trail Serra del Montsant després de córrer durant 97 km. amb 3400 metres de desnivell positiu. Aquesta prova es va cel·lebrar el passat dissabte 16 d'octubre. Es tracta d'una cursa de muntanya de llarga distància en la que els corredors han de donar la volta sencera al Parc Natural de la Serra del Montsant, passant per tots els pobles que en formen part. La sortida es va fer a Cornudella del Montsant i es va seguir en direcció a Albarca per continuar cap a Ulldemolins, Margalef, la Bisbal de Falset, Cabacés, la Figuera, la Vilella Baixa, la Vilella Alta, Escaladei, i la Morera de Montsant.

La segona edició d'aquesta cursa d'ultrafons va tenir un gran éxit de participació ja que es va arribar als 300 corredors inscrits que va ser el límit que es va marcar l'organització. D'aquests, 220 corredors van participar a l'Ultra Trail (97 km) i 80 al Trail, la versió curta de 27 km. amb sortida a Cornudella de Montsant direcció Albarca, passant per la Roca Corbatera i el Crist de la Sang a la Serra Major del Montsant; La Morera del Montsant i tornada fins a Cornudella.