Societat

La gastronomia de Cambrils es presenta a la Fira professional d'hostaleria i restauració de Barcelona

Per Redacció

Durant la presentació de Cambrils dins de l'Associació Saborea España, el públic present va poder tastar l'oli d'oliva de Cambrils i la crema de galeres

Del 5 al 9 de novembre, Barcelona va acollir la fira Hostelco, una de les cites professionals de l’hostaleria i la restauració més importants del país amb més 350 expositors i més de 30.000 metres d’ocupació. Un dels espais més destacats a la fira ha estat la primera edició d’Expotapa, un escenari novedós i exclusiu que reforçava el protagonisme de la gastronomia i els productes agroalimentaris, organitzat per la FEHR, la Federació Espanyola d’Empresaris d’Hostaleria i Restauració. Dins d'aquest espai ha estat present l’associació Saborea España, amb un estand propi i unes presentacions diàries de cada una de les destinacions que hi formen part, Cambrils entre elles.

La presentació de Cambrils va tenir lloc el passat dilluns, amb una explicació extensa del municipi i dels seus atractius i diferenciacions gastronòmiques. La presentació va concloure amb la degustació de l’oli d'oliva de Cambrils, Denominació d’Origen Siurana, i de la crema de galeres, que van poder provar les gairebé 70 persones presents a l’acte.

Segons la regidora de turisme Ana López, per a Cambrils poder estar present en una fira d’aquest volum, representa "poder reforçar el nostre posicionament com a municipi gastronòmic. A més, les degustacions de productes ha permès apropar al públic professional la qualitat de l’oli de Cambrils i la peculiaritat de la galera".


Imatge de la presentació de Cambrils al públic de la Fira Hostelco 2010

Comenta aquest article