Informació general

Turisme de Cambrils participa en la fira "Bebés&Mamás" de Madrid

Per Redacció

Aspecte de la fira "Bebés&Mamás" celebrada a Madrid

Turisme de Cambrils ha participat en la fira "Bebés&Mamás" de Madrid. En aquesta edició, els menús infantils, els calenta-biberons, els canviadors de bolquers i l’animació infantil al carrer, han estat els principals trets promocionals de Cambrils per incentivar les mares, pares de Madrid per escollir Cambrils com a destinació turística. Cal destacar que aquesta fira registra cada any un augment en el número d'expositors, lesmarques més conegudes són: Alpino baby, Nestlé, Bioteca, Danone, DHU, Mibebé y yo, Hero, Crio-cord, Tuc Tuc, Kik uyu, etcètera. La fira rep una gran afluència de públic amb més de 30.000 assistents.

Turisme de Cambrils compartia l'estand amb la resta de municipis que estan certificats com a destinació familiar dins l'estand de Catalunya. D'entre les accions que l'Agència Catalana de Turisme va dur a terme durant els dies de la fira van destacar la instal·lació d’un inflable gegant i d’un taller infantil, ambdós punts d’atracció importants. PortAventura va col·laborar en aquesta acció amb la presència del Woody captant l’atenció del més petits.

El 2010 ha estat un any ple d’accions promocionals organitzades per l’Agència Catalana de Turisme com a destinació familiar de les que Cambrils hi ha participat activament amb accions als centres comercials de Sant Sabastià, Bilbao i Lyon o la Festa dels Súpers. En la majoria d'aquestes, la globoflèxia, les taules per pintar els nens, els castellers i les degustacions gastronòmiques catalanes, no hi han faltat. De cara al 2011, segons la regidora de Turisme de l'Ajuntament de Cambrils –Ana López–, "Cambrils ha de prendre part de totes aquelles fires i promocions que busquin les famílies com a reclam per a visitar-nos, el sector infantil és un dels pocs mercats que no pateixen tant la crisis com en d’altres, i les famílies busquen calma i tranquil·litat en les seves vacances i nosaltres els hi oferim".

Comenta aquest article