Informació general

Els Mossos detenen dos invididus per dos robatoris produïts en habitatges de Cambrils el passat mes de juliol

Per Redacció

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos individus per la seva implicació en quatre robatoris amb força a diferents habitatges. Es tracta de dos joves de 25 i 19 anys, veïns de l'Hospitalet de Llobregat, els quals van ser detinguts per agents de la Unitat d'Investigació de l'ABP del Baix Camp, a Mollet del Vallès, després que els enxampenssin "in fraganti" intentant robar en un domicili de Parets del Vallès.

Les gestions anteriors des de la Unitat d'Investigació de l'ABP del Baix Camp van permetre relacionar els dos homes amb dos robatoris a Cambrils i dos més a Reus, tots aquests produïts en diferents domicilis. Els robatoris a Cambrils s'haurien produït els dies 26 i 27 de juliol, en habitatges del carrer de Foix i del carrer de Mestral. Els robatoris a Reus s'haurien produït els dies 25 i 31 d'agost.

Segons els investigadors, els dos joves es dedicarien única i exclusivament a realitzar actes il·lícits contra el patrimoni. La seva forma d'actuar es basava en controlar els domicilis durant uns dies i un cop escollit l'objectiu, en horari diürn, mentre un vigilava, l'altre forçava alguna entrada de la casa per tal de robar. Utilitzaven diversos mètodes, com ara el de la "radiografia" o bé el de "bec de lloro" per tal de forçar la porta. Un cop a dins, buscaven objectes d'electrònica, joies i diners.

Comenta aquest article