Societat

Bambú Decoració, Tarambana, Closer i Carnisseria Daniel Salinas, guanyadors del concurs d'aparadors de Nadal

Per Redacció

Aparador de l'establiment Bambú Decoració, que ha guanyat el premi al més original

La Unió de Botiguers de Cambrils, conjuntament amb Cambrils Obert, ha celebrat durant aquest mes de desembre el XXVIIè Concurs Nadalenc d'Aparadors entre els seus associats participants. El jurat del concurs, format per Yolanda Burgos, tècnica de Promoció de Ciutat, la pintora Dolors Ruiz pintora i l'aparadorista Pilar Abellà, van atorgar el passat 11 de desembre els premis als diferents establiments en diferents categories.

Pel que fa a l'originalitat, va ser Bambú Decoració qui es va emportar el premi. Per la seva il·luminació, la botiga Tarambana; per l'ambient nadalenc, Closer, i per l'aparador més comercial, la Carnisseria i Xarcuteria Daniel Salinas.

En total hi van participar 26 botigues adherides a la Unió de Botiguers, a banda de les guardonades, van ser les següents: Alda, Angelets, Casa Sarrà, Confeccions Joti, Doll, Estanc Esxenpenduria Núm. 2, Farmàcia Lluís M. Colom, Ferran Decoració, Fesalmar, Flors Abellà, Joiesmalt Port, Miuma, Modes Joti, Pastisseria Rovira, Pell Blanco, Perruqueria Príncep, Petjades, Quin Cacau!, Rosella, Tendències Joti, Tretze Home i Xatoo's.

Comenta aquest article