Informació general

L'executiva nacional del PSC suspèn de militància el regidor Oliver Klein

Per Redacció

Seu del PSC de Cambrils

L'executiva nacional del PSC ha suspès de militància al regidor Oliver Klein, segons ha comunicat el PSC local a través d'un manifest, aquest matí. Concretament el manifest diu que "ahir dilluns, 13 de desembre de 2010, l’executiva nacional del Partit dels Socialistes de Catalunya, reunida a Barcelona, va prendre l’acord de suspendre de militància al senyor Oliver Klein Bosquet mentre la Comissió de Garanties investiga la seva actuació dins de l’organització i pren una decisió definitiva, en relació a la seva expulsió. Per tant, des d’ahir, el senyor Klein no és membre efectiu de cap òrgan relacionat amb el PSC. En el seu cas: l’executiva de l’agrupació, el consell nacional i d’altres dels què en formava part en nom del partit (Federació de Municipis, etc.).

El comunicat també diu que "això implica que qualsevol declaració o pronunciament que el senyor Klein faci a partir d’aquest moment, ho fa en nom propi i no pas en representació del Partit Socialista".

"Dany a la imatge del nostre partit"

El comunicat del PSC local també afirma que "l’Agrupació local del PSC a Cambrils lamenta profundament aquesta situació pel dany que fa a la imatge del nostre partit. Una imatge fins al moment reeixida per la seva trajectòria en la gestió dels afers locals.  De tota manera, els membres de l’agrupació local del PSC a Cambrils encarem el futur amb optimisme i il·lusió perquè mantenim en ferm el nostre projecte de compromís amb la ciutat i amb la gestió del seu govern municipal".

El comunicat conclou que "de la mateixa manera, la immensa majoria de la militància segueix compromesa en aquest projecte. D’altra banda, els set regidors del grup municipal redoblarem esforços, treball i dedicació per tal de demostrar que som capaços de tirar-lo endavant."

Comenta aquest article