La cuina per a emancipats
Cada vegada és més gran la quantitat de persones emancipades, solteres o separades, que es confessen ignorants de la cuina, que viuen molt ocupades i sotmeses al ritme trepidant de la vida moderna sense temps suficient per fer-se el sopar o el dinar de la manera tradicional, més lenta i reposada.
Aquest desconeixement i la manca de temps no significa que una persona estigui condemnada a viure de pizzes o hamburgueses, encara que aquestes resolguin molts problemes. Aquest col·lectiu té dret a disposar de guies que els permeti cuinar ells mateixos amb rapidesa però amb qualitat, sense dependre de terceres persones o haver de recórrer al clàssic bistec, privant-se, en la seva dieta, de tots els nutrients que el cos necessita i que només un menjar variat soluciona.
Hi ha escriptors i llibres conscients del problema i ofereixen a aquestes persones una guia fàcil, sense perdre molt de temps, sense cansar-se ni haver dassistir a cursets o classes culinàries. Aquests llibres són un encert, perquè estan dirigits a fills emancipats. Aquest terme afecta cada vegada més ciutadans que, per estudiar o treballar lluny de la seva família,ja siguin persones solteres, vídues o separades, hauran darreglar-se-les ells mateixos al no tenir qui els faci el menjar. Tots ells tenen una característica comuna: no estan acostumats a utilitzar paelles, forns i cassoles.
Els ingredients dels diferents plats són fàcils de trobar a qualsevol botiga i coneguts per tothom, sempre que no semboliquin amb ingredients de la nova cuina. Aquests llibres estan pensats i escrits perquè qui practiqui aquesta cuina pugui fer-ho amb rapidesa i sense perdre els elements nutritius, i, a més, que sigui capaç de fer-ho tot sol i tenir la satisfacció de gaudir cuinant. Podrà fins i tot convidar els seus amics i deixar-los amb la boca oberta.
Tenir loportunitat de cuinar per als familiars i els amics és una satisfacció molt agradable. Afegeixo: si no sha de fer per força, és clar.
Aquest desconeixement i la manca de temps no significa que una persona estigui condemnada a viure de pizzes o hamburgueses, encara que aquestes resolguin molts problemes. Aquest col·lectiu té dret a disposar de guies que els permeti cuinar ells mateixos amb rapidesa però amb qualitat, sense dependre de terceres persones o haver de recórrer al clàssic bistec, privant-se, en la seva dieta, de tots els nutrients que el cos necessita i que només un menjar variat soluciona.
Hi ha escriptors i llibres conscients del problema i ofereixen a aquestes persones una guia fàcil, sense perdre molt de temps, sense cansar-se ni haver dassistir a cursets o classes culinàries. Aquests llibres són un encert, perquè estan dirigits a fills emancipats. Aquest terme afecta cada vegada més ciutadans que, per estudiar o treballar lluny de la seva família,ja siguin persones solteres, vídues o separades, hauran darreglar-se-les ells mateixos al no tenir qui els faci el menjar. Tots ells tenen una característica comuna: no estan acostumats a utilitzar paelles, forns i cassoles.
Els ingredients dels diferents plats són fàcils de trobar a qualsevol botiga i coneguts per tothom, sempre que no semboliquin amb ingredients de la nova cuina. Aquests llibres estan pensats i escrits perquè qui practiqui aquesta cuina pugui fer-ho amb rapidesa i sense perdre els elements nutritius, i, a més, que sigui capaç de fer-ho tot sol i tenir la satisfacció de gaudir cuinant. Podrà fins i tot convidar els seus amics i deixar-los amb la boca oberta.
Tenir loportunitat de cuinar per als familiars i els amics és una satisfacció molt agradable. Afegeixo: si no sha de fer per força, és clar.