Copes de sentiments
Just fa un any compartia amb vosaltres un breu article on posava de manifest les sensacions que havia tingut després d'un cap de setmana on la 6a Fira del vi havia obtingut uns excel·lents resultats. Doncs bé, ja han passat 12 mesos i l'edició d'enguany ha tornat a despertar les mateixes bones sensacions: tot i que amb un dia menys de mostra, hem acollit més expositors i incorporat destacades novetats com la música en directe.
"Cambrils, entrada al país del vi" pretén i vol seguir sent això: punt de referència gastronòmic de la Costa Daurada, un espai més en enoturisme just començada la tardor i punt de trobada on cellers, cooperatives poden compartir amb altres professionals del sector i clients les novetats després de la verema del passat més de setembre. I sí, també pretén ser un aparador de la bona feina que fan els nostres restauradors amb els productes propis i la seva cuina. Uns d'una manera i un estil, altres amb elaboracions molt diferents però també seus i també nostres, de Cambrils. Busquem precisament això: explicar, mostrar-nos, donar-nos a conèixer i seguir treballant pel posicionament de Cambrils en l'espai gastronòmic de primer nivell al territori. Com molt bé detalla la periodista Ruth Troyano el vi són persones i on hi ha vi, hi ha una bona part de veritat.
Encarrilem la recta final d'aquest 2016, on Catalunya ha estat declarada la regió europea de la gastronomia i lenoturisme, amb la suma dels bons resultats que ens han acompanyat durant l'estiu, però també amb la voluntat d'anar a més i seguir creixent. No només per què ens agrada la nostra feina, si no també per què d'aquí uns anys quan recordéssim les primeres edicions tinguem la convicció que vam posar tot el que estava a les nostres mans per tirar-ho endavant.
Permeteu-me que acabi aquests línies posant en valor la feina que s'ha fet des del Patronat de Turisme de Cambrils i tot l'equip que el forma. Des de l'excel·lent professional que el dirigeix passant per cada un dels seus integrants que han sumat i gestionat la complexitat perquè aquest projecte segueixi posicionant-se entre els professionals del sector, crítics gastronòmics, hotelers i restauradors i també entre els visitants, del Camp de Tarragona o de diferents països, que en algun moment o altre del cap de setmana han vingut a visitar-nos. Més de 9.000 gràcies a tots pel vostre compromís amb aquest projecte.
Txin-Txin!
"Cambrils, entrada al país del vi" pretén i vol seguir sent això: punt de referència gastronòmic de la Costa Daurada, un espai més en enoturisme just començada la tardor i punt de trobada on cellers, cooperatives poden compartir amb altres professionals del sector i clients les novetats després de la verema del passat més de setembre. I sí, també pretén ser un aparador de la bona feina que fan els nostres restauradors amb els productes propis i la seva cuina. Uns d'una manera i un estil, altres amb elaboracions molt diferents però també seus i també nostres, de Cambrils. Busquem precisament això: explicar, mostrar-nos, donar-nos a conèixer i seguir treballant pel posicionament de Cambrils en l'espai gastronòmic de primer nivell al territori. Com molt bé detalla la periodista Ruth Troyano el vi són persones i on hi ha vi, hi ha una bona part de veritat.
Encarrilem la recta final d'aquest 2016, on Catalunya ha estat declarada la regió europea de la gastronomia i lenoturisme, amb la suma dels bons resultats que ens han acompanyat durant l'estiu, però també amb la voluntat d'anar a més i seguir creixent. No només per què ens agrada la nostra feina, si no també per què d'aquí uns anys quan recordéssim les primeres edicions tinguem la convicció que vam posar tot el que estava a les nostres mans per tirar-ho endavant.
Permeteu-me que acabi aquests línies posant en valor la feina que s'ha fet des del Patronat de Turisme de Cambrils i tot l'equip que el forma. Des de l'excel·lent professional que el dirigeix passant per cada un dels seus integrants que han sumat i gestionat la complexitat perquè aquest projecte segueixi posicionant-se entre els professionals del sector, crítics gastronòmics, hotelers i restauradors i també entre els visitants, del Camp de Tarragona o de diferents països, que en algun moment o altre del cap de setmana han vingut a visitar-nos. Més de 9.000 gràcies a tots pel vostre compromís amb aquest projecte.
Txin-Txin!