Opinió

Les sopes

Les sopes, cremes i potatges són un magnífic començament per a qualsevol àpat. Els especialistes en nutrició aprecien les sopes perquè són aliments fàcilment assimilables, preparen l'estómac, afavoreixen la digestió i produeixen, de seguida, una agradable sensació de benestar.

Les sopes, per la riquesa d'ingredients que contenen, aporten nutrients essencials per a l'organisme.

Idees perquè les sopes siguin diferents en cada ocasió

Un cop preparada s'hi afegeix:

  • Un ou dur picat i tiretes de pernil

  • Una picada d'ametlles i avellanes torrades i una llesqueta de pa fregit

  • Un pit de pollastre rostit o fregit tallat a daus petits

  • Llesquetes de pa untades amb formatge fos i gratinades

  • Una cullerada de maionesa

  • Cigrons cuits i uns talls de botifarra negra o blanca i que bulli 5 minuts

  • Un gra d'all picat i una mica de pebre vermell fregit

  • Una cullerada de puré de tomàquet fregit

  • Una truita tallada a tiretes

  • Un taller de sagí enfarinat i que bulli 5 minuts