Les sopes
Les sopes, cremes i potatges són un magnífic començament per a qualsevol àpat. Els especialistes en nutrició aprecien les sopes perquè són aliments fàcilment assimilables, preparen l'estómac, afavoreixen la digestió i produeixen, de seguida, una agradable sensació de benestar.
Les sopes, per la riquesa d'ingredients que contenen, aporten nutrients essencials per a l'organisme.
Idees perquè les sopes siguin diferents en cada ocasió
Un cop preparada s'hi afegeix:
Un ou dur picat i tiretes de pernil
Una picada d'ametlles i avellanes torrades i una llesqueta de pa fregit
Un pit de pollastre rostit o fregit tallat a daus petits
Llesquetes de pa untades amb formatge fos i gratinades
Una cullerada de maionesa
Cigrons cuits i uns talls de botifarra negra o blanca i que bulli 5 minuts
Un gra d'all picat i una mica de pebre vermell fregit
Una cullerada de puré de tomàquet fregit
Una truita tallada a tiretes
Un taller de sagí enfarinat i que bulli 5 minuts