Els secrets destapats de la gastronomia de Cambrils a SABOREA ESPAÑA
De tots és ben sabut que la gastronomia de Cambrils reté el lideratge des dels temps antics i es posiciona voluptuosament any rere any.
Malgrat tot, els seus secrets shan destapat assaborint-los juntament amb daltres destinacions amb potencial culinari importantíssim i han quallat de ferm en la retina d ulls aliens; ulls que hi veuen amb la transparència de la marca Saborea España.
Cambrils aposta pels seus secrets més enllà don es treballen i percep que aquests, interessen als especialistes, als qui nentenen, perquè conserven lesperit mariner i laire campestre. I aquesta fusió, gens senzilla, té uns resultats dignes del misteri dAlfred Hitchcock o de la màgia de Harry Potter; accions que esdevenen a la fi un percentatge alt daddictes que posicionen el bon gust, el sabor mediterrani i la solidesa del bon paladar aferrada al nostre producte turístic per excel·lència: el sol i la platja.
Qui sap si el misteri dels nostres secrets culinaris sendinsa en la vertiginosa cimera dels seus films i traspassa les fronteres duna finestra indiscreta; o qui sap si la màgia provocada pel quefer dels nostres cuiners reinventa una escola tipus Hogwarts a casa nostra que inspiri la fantasia illusionista dels nostres visitants.
Mai saps què pot esdevenir el futur; mentrestant polim el present. Aquest que ens permet mostrar què té Cambrils despecial i que té la nostra gastronomia que posiciona la nostra ciutat, el nostre poble, la nostra cuina, allà on es presenta.
El romesco i la seva capacitat dacompanyar la majoria dels plats, el perfila com un element bàsic i fonamental de la nostra cuina. La seva recepta és coneguda, però les mans que el fan néixer hi posen quelcom especial que manté el secretisme i la màgia daquesta salsa. Aquí sí que no hi tenim res a fer. Només la tradició ens seguirà fent arribar de mans a mans aquest sabor deliciós mentre que Saborea Cambrils permetrà assaborir-lo a les altes esferes culinàries.
Ana López
Regidora de Turisme de lAjuntament de Cambrils
Cambrils aposta pels seus secrets més enllà don es treballen i percep que aquests, interessen als especialistes, als qui nentenen, perquè conserven lesperit mariner i laire campestre. I aquesta fusió, gens senzilla, té uns resultats dignes del misteri dAlfred Hitchcock o de la màgia de Harry Potter; accions que esdevenen a la fi un percentatge alt daddictes que posicionen el bon gust, el sabor mediterrani i la solidesa del bon paladar aferrada al nostre producte turístic per excel·lència: el sol i la platja.
Qui sap si el misteri dels nostres secrets culinaris sendinsa en la vertiginosa cimera dels seus films i traspassa les fronteres duna finestra indiscreta; o qui sap si la màgia provocada pel quefer dels nostres cuiners reinventa una escola tipus Hogwarts a casa nostra que inspiri la fantasia illusionista dels nostres visitants.
Mai saps què pot esdevenir el futur; mentrestant polim el present. Aquest que ens permet mostrar què té Cambrils despecial i que té la nostra gastronomia que posiciona la nostra ciutat, el nostre poble, la nostra cuina, allà on es presenta.
El romesco i la seva capacitat dacompanyar la majoria dels plats, el perfila com un element bàsic i fonamental de la nostra cuina. La seva recepta és coneguda, però les mans que el fan néixer hi posen quelcom especial que manté el secretisme i la màgia daquesta salsa. Aquí sí que no hi tenim res a fer. Només la tradició ens seguirà fent arribar de mans a mans aquest sabor deliciós mentre que Saborea Cambrils permetrà assaborir-lo a les altes esferes culinàries.
Ana López
Regidora de Turisme de lAjuntament de Cambrils