Cultura

Gastronomia

Gessamí Caramés signa exemplars del seu llibre «Los postres de Gessa» a la llibreria Torrevisca

Per Berta Ruiz

Gessamí Caramés amb el seu llibre "Los postres de Gessa", ahir a la tarda, a la llibreria Torrevisca
Gessamí Caramés amb el seu llibre "Los postres de Gessa", ahir a la tarda, a la llibreria Torrevisca | Berta Ruiz

Ahir a la tarda, Gessamí Caramés va presentar el seu llibre "Los postres de Gessa. Meleta de romer!", a la llibreria Torrevisca. Ho va fer en acte un amè, proper i desenfadat i en el què va poder contactar i xerrar directament amb els seus seguidors, signar exemplars del seu llibre i fer-se fotografies amb ells. "Los postres de Gessa" és un recull de receptes tècniques i explicacions que faciliten entendre la pastisseria des de les seves bases, així com la manera de fer i de treballar el món de les postres. El llibre comença amb un apartat de bases de pastisseria —masses, cremes i farcits—; conjunt de receptes de postres per ocasions especials, apartats de cup cake, dolços típics de les Terres de l’Ebre, begudes, especials per al·lèrgics...Amb unes descripcions senzilles i accessible per a tothom.

Gessamí Caramés –nascuda a l'Ametlla de Mar– manté un vincle molt especial amb Cambrils ja que va ser a l'Escola d'Hoteleria i Turisme on va cursar la seva formació acadèmica en el món de la gastronomia. Abans va estudiar la carrera de Comunicació Audiovisual a la URV i posteriorment, va realitzar el cicle mitjà de Formació Professional de Cuina i Serveis a Cambrils. En aquest es va especialitzar en l'elaboració de begudes amb cafè. Com a cuinera però sobretot com a barista ha guanyat diverses competicions. Actualment, és presentadora del programa "Cuines" –juntament amb Marc Ribas–, on lidera la secció de postres.

Gessamí Caramés signant exemplars del seu llibre de receptes

 

Comenta aquest article