Gastronomia
Riudoms organitzarà les II Jornades del fricandó, els propers 20 i 21 de gener
Divendres s'impartirà una masterclass a càrrec del cuiner Miquel Vargas i dissabte hi haurà un concurs popular de fricandó amb premis
La Secció de Gastronomia del CERAP organitza les II Jornades del fricandó de Riudoms, que tindran lloc els dies 20 i 21 de gener. Per un costat, el divendres 20 de gener a les 19.30 hores, el cuiner Miquel Vargas, del restaurant Can Tendre de Riudoms, impartirà una masterclass a les Escoles Velles. Per assistir-hi és imprescindible reservar al telèfon 977 768 060, atès que l'aforament és limitat.
L'endemà dissabte 21 de gener, a les 12.30 hores, tindrà lloc el concurs popular de fricandó. En aquest concurs es lliuraran premis al millor gust, a la millor presentació i a l'originalitat. Informació i inscripcions: abans del 18 de gener a cerap@cerap.cat / 977768 060.