Societat

Gastronomia

Casa Macarrilla 1966 i Joan Llaberia, reconeguts als premis Radio Turismo 2023

El restaurant va rebre el Plato de Oro, mentre que el xef va ser guardonat amb el prestigiós Gorro Blanco

Per Redacció

Els cuiners cambrilencs amb els guardons de Radio Turismo 2023
Els cuiners cambrilencs amb els guardons de Radio Turismo 2023 | Cedida

El restaurant Casa Macarrilla 1966 i el cuiner Joan Llaberia van ser distingits a l’entrega dels premis Radio Turismo 2023, aquest passat dilluns a València. L’establiment de restauració va ser reconegut amb el Plato de Oro, mentre que el xef de l'Original Experiències Gastronòmiques va obtenir el guardó Gorro Blanco.

Els premis, que es van crear l’any 1985, van reconèixer la feina i trajectòria dels cambrilencs, que han expressat a revistacambrils.cat la seva satisfacció per haver obtingut aquests guardons. "Estem molt contents", ha dit Xavier Martí, xef del Casa Macarilla 1966, mentre que Llaberia ha apuntat que aquest reconeixement el motiva a "seguir treballant dur per arribar als seus objectius".

Els guardons posen en valor i volen reconèixer la feina dels professionals de la restauració més destacats de tot l’Estat espanyol. Casa Macarrilla 1966, junt amb Cal Pachurri de Vilanova i la Geltrú i el Saroa de Lleida, van rebre el premi Plato de Oro, que també vol premiar la seva aposta pels productes de proximitat que utilizen a les seves cuines.

Per altra banda, Joan Llaberia, que l’any passat ja va obtenir el Plato de Oro, i Mateu Blanch, cuiner del Caravista de Lleida, van rebre el Gorro Blanco, un premi reservat als cuiners que estan en actiu.

Casa Macarrilla amb el premi Plato de Oro

Joan Llaberia amb el premi Gorro Blanco

Comenta aquest article