Gastronomia
Sergi Palacín, finalista del concurs Cocinero del año 2024
El cuiner del restaurant Hiu és un dels sis classificats per la darrera fase d'aquest certamen nacional que celebra el seu vintè aniversari
El xef cambrilenc Sergi Palacín, del restaurant Hiu, és finalista del concurs Cocinero del año 2024. Aquest prestigiós certamen que enguany compleix el seu vintè aniversari va celebrar la seva ronda eliminatòria el passat 22 de novembre al Centro de Cualificación Turística de Murcia.
Palacín reconeixia després de conèixer la notícia que s'ha endut una gran sorpresa: “el nostre restaurant és familiar i estem amb moltes ganes d'anar a la final”. La darrera fase es durà a terme el 21 de març a The Horeca Hub, dins de l'event culinari Alimentaria & Hostelco, que se celebra a Fira de Barcelona.
La resta de classificats són Mario Montero del restaurant UltimAtun de Xerès de la Frontera (Càdis), Pedro David López del restaurant Ramsés Kitchen de Madrid, Aitor López del restaurant Citrus Tancat d'Alcanar (Tarragona), Toño Rodríguez del restaurant La Era de los Nogales de Sardas (Osca) i Carlos Alberto Prieto del restaurant La barra del Indiano de Valladolid.
El concurs va comptar amb un jurat d'excepció format per dotze cuiners molt reconeguts. Aquest jurat destacava l'alt nivell de tots els participants, així com la bona organització del concurs.