Societat

Gastronomia

El cambrilenc Gabriel Bartra presenta el nou projecte de la Bullipèdia a Madrid Fusión

Més d'una vuitantena de persones van assistir a aquesta ponència taller que es va celebrar a l'espai Dreams de la fira gastronòmica

Per Redacció

Gabriel Bartra durant la presentació que es va dur a terme a l'espai Dreams de Madrid Fusión
Gabriel Bartra durant la presentació que es va dur a terme a l'espai Dreams de Madrid Fusión | Cedida

El cambrilenc Gabriel Bartra, director de continguts de elBullifoundation i col·laborador de Revista Cambrils, va presentar el nou projecte de la Bullipedia en una ponència taller a Madrid Fusión. El cambrilenc porta més de nou anys sent el director de continguts de l'enciclopèdia de la restauració gastronòmica creada per elBullifoundation, la fundació de Ferran Adrià que compta ja amb 25 volums.

En el nou espai Dreams, Bartra va compartir amb més d'una vuitantena de persones com havia estat la conceptualització del projecte a través de la metodologia Sapiens, transformant la ponència finalment en un taller pràctic on part del assistents van confeccionar un mapa conceptual amb les eines del Manual Thinking responent en grups a la pregunta de com es poden classificar les tècniques culinàries bàsiques. Idees que Bartra va comentar amb els assistents i de les quals va prendre nota per poder formar part del projecte que veurà a la llum a finals d'aquest any.

Comenta aquest article