Societat

Gastronomia

La ruta gastronòmica TasTum torna avui amb 13 restaurants

Els establiments oferiran cada dijous al vespre un platillo i copa a un preu de 6 euros

Per Redacció

Cartell del TasTum Cambrils
Cartell del TasTum Cambrils | Cedida

Avui dijous torna la ruta gastronòmica TasTum Cambrils, una iniciativa que es va posar en marxa el passat febrer i que va tenir una molt bona rebuda. En aquesta segona edició, hi participaran un total de 13 establiments que oferiran un platillo i una copa a un preu de 6 euros. L'objectiu és dinamitzar la ciutat entre setmana, fora de la temporada turística, i donar a conèixer la gastronomia local.

La ruta està organitzada per l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Cambrils, en col·laboració amb el Patronat de Turisme de l’Ajuntament de Cambrils i amb el patrocini de Raventós Codorniu, i es duu a terme tot l’any excepte els mesos de juliol, agost, desembre i gener.

Aquesta iniciativa funciona com la ruta de tapes que es feia cada any al municipi. De fet, degut al bon resultat de la primera edició, on se servien uns 100 platillos diaris, es va decidir no celebrar la Mar de Tapes i apostar pel TasTum, que cada dijous compta amb nous plats per oferir una major diversitat gastronòmica.

Els establiments participants

En aquesta segona edició hi participaran els locals Daniel Salinas Degustación, la Barra del Pòsit, L'Original Experiències Gastronòmiques, Taberna Lekeitio, La Selva Street Food, Dall'Italiano, El Cafè de la Tertúlia, On Tap, Restaurant Duomo, Beure't, Senza Regole, Savash Beach i Reset.

Les persones que facin la ruta del TasTum podran gaudir de degustacions d'alta qualitat i d'una beguda que pot ser una copa de cava o de vi o aigua. Les propostes gastronòmiques setmanals, l’actualitat i les novetats de TasTum Cambrils es poden consultar a la pàgina de Facebook i a l'Instagram @tastumcambrils.

A més, com a promoció, totes les persones que completin el passaport que trobaran als establiments participants, rebran una ampolla prèmium de regal. Per completar-lo, cal haver degustat un total de nou propostes gastronòmiques a qualsevol dels restaurants. L’últim establiment que segelli el passaport farà el lliurament del regal.

 

Comenta aquest article