Informació general

Gastronomia

La cuina cambrilenca es promociona a l'esdeveniment gastronòmic més important del món

El xef Sergi Palacín i el seu equip van representar la cuina cambrilenca al San Sebastian Gastronomika, que es va celebrar el passat 7 d'octubre

Per Redacció

Els cuiners cambrilencs van preparar unes cassoletes de “sardina fumada amb textures de blat de moro” i unes “cloïsses marineres thai”
Els cuiners cambrilencs van preparar unes cassoletes de “sardina fumada amb textures de blat de moro” i unes “cloïsses marineres thai” | Cedida

La cuina cambrilenca es va poder degustar a la festa d’inauguració de la 26a edició de San Sebastián Gastronomika, l’esdeveniment gastronòmic més important a nivell mundial. Al Palacio Miramar, el passat dilluns, 7 d’octubre, Cambrils va estar representat pel xef Sergi Palacín i el seu equip de restaurant Hiu, format per Marc Massagué i Joel Cayancela.

A sopar d’inauguració, els cuiners cambrilencs van preparar unes cassoletes de “sardina fumada amb textures de blat de moro” i unes “cloïsses marineres thai”. Gràcies al corner promocional que la destinació disposava, Cambrils va descobrir la seva cuina a tots els assistents professionals del món de la gastronomia. Amb aquesta participació, una vegada més Cambrils, es consolida com a referent culinari a la Costa Daurada.

La regidora de Turisme, Camí Mendoza, ha manifestat la seva satisfacció per participar en aquest sopar tan prestigiós “que ens dona una altra oportunitat promocionar-nos i mostrar la nostra cuina el producte gastronòmic local en els principals esdeveniments gastronòmics de l’estat que ens donen notorietat i posicionament de mercat”.

El Patronat de Turisme de Cambrils era un dels patrocinadors oficials de l’esdeveniment, al qual van assistir nombrosos xefs de la talla de Joan Roca, així com professionals i periodistes de tot Espanya i del món.

Comenta aquest article