Gastronomia
Cent-cinquanta persones gaudeixen del Banquet de Primavera de l'Escola d'Hostaleria
Aquesta tradicional activitat serveix als estudiants per acostar-se a una experiència laboral organitzant un sopar pels seus familiars i exalumnes del centre
L'Escola d'Hostaleria i Turisme de Cambrils va celebrar una nova edició del Banquet de Primavera, un dels esdeveniments ineludibles en l'agenda del centre. L'escola es va vestir de gala el passat dijous per rebre 150 comensals que van poder assaborir aquesta magnífica cita, dirigida a les famílies dels alumnes que hi estudien i també als exalumnes. Des de primera hora, del dia, l'alumnat va prepara un àpat del que van gaudir tot els assistents.
El menjador gran de l'escola va ser l'escenari d'aquest banquet on tot estava cuidat al míl·límetre, des de la decoració i l'organització, fins al mateix menú. Alguns dels plats van ser l'ostró glacejat amb salsa holandesa, el panet de pulled pork al Bourbon, el roast beef amb mostassa antiga o el gelat de cepts, tot i que n'hi van haver molts més i tots ells de primer nivell.
El director de l'escola, Jorge Gómez, va fer el tancament d'aquest magnífic sopar comentant que aquesta activitat pedagògica “acosta l'alumnat a la realitat del món laboral”. “Avui el nostre alumnat ho ha fet molt bé, s'ha tornat a superar, i estem molt orgullosos d'ells”, va destacar Gómez.